Persberichten

André Gulden lijsttrekker voor OPZ Onafhankelijke Partij Zundert bij de gemeenteraadsverkiezingen voor Zundert van 16 maart 2022.

André Gulden is door OPZ Onafhankelijke Partij Zundert gekozen als nummer 1 voor de komende vier jaar. Linda Jorissen-Oomen staat op plaats 2. OPZ is verheugd door het aantreden van de jeugdige talenten Karlijn ’s-Gravenmade Bjorn Elst en Tim Schriever respectievelijk geplaatst op 3, 5 en 8 van de kandidatenlijst. Nieuwkomers op de lijst bij OPZ zijn de ervaren bestuurders Ria Huisman, Jeroen Eken, Marco Nelemans en Hans Kevenaar. De lijstduwer is een oude bekende uit de politiek namelijk Jan van den Bemd uit Rijsbergen.

OPZ is erg trots deze lijst aan de inwoners van de gemeente Zundert te kunnen presenteren. OPZ geeft de kiezers zo de keuze tussen een mooie mix van kandidaten uit alle leeftijdsgroepen: “Jonge enthousiaste kandidaten, kandidaten met ervaring in politiek en bestuur en kandidaten die midden in de samenleving van Zundert staan, die de ogen en oren zijn voor de partij”.

OPZ Onafhankelijke Partij Zundert staat voor het tegengaan van verkeersoverlast, voor het stimuleren van cultuur en ontspanning en een bibliotheek in Zundert dorp. Een gemeente waar het goed werken is in een ondernemend klimaat met aandacht voor de middenstand in het bijzonder. Een gemeente waar in de dorpen het dorpse karakter behouden blijft, met een buitengebied dat harmonisch ontwikkeld wordt. Dorpen waar de inwoners veilig en aangenaam kunnen wonen.

OPZ heeft vertrouwen in een mooie toekomst voor de partij en voor de gemeente Zundert!

OPZ Zundert samen sterk